Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

AWS Data engineer

Groningen
10 Maanden
38 uren
1 november 2024
Hybride
Solliciteer

Over deze opdracht

 Deze engineer moet beschikken over:

• Ervaring in het werken volgens Data Mesh architectuur principes 

• Ervaring in het uittekenen, ontwerpen en opzetten van solution design 

• Ervaring met engineering in AWS in lijn met organisatie specifieke architectuur richtlijnen 

• En is zeer bekend met AWS best practices in realisatie en onderhoud

Over de organisatie

Voor een van onze opdrachtgevers in Groningen zijn wij op zoek naar een Data Engineer met ervaring in het bouwen van data producten op het AWS platform volgens Data Mesh architectuur principes. Voor veel engineering collega’s in de organisatie is dit nieuwe materie, dus we zoeken iemand die niet alleen het solution design goed kan uittekenen, ontwerpen en opzetten, maar ook collega’s in meerdere teams kan meenemen in het opbouwen van de nieuwe skills die hier bij komen kijken. We hanteren hierbij het voordoen, samen doen, zelf doen principe en willen zo snel mogelijk naar de situatie dat de teams zelfstandig "data producten" kunnen realiseren en onderhouden volgens de AWS best practices en onze eigen TKP architectuur richtlijnen. Aantoonbare ervaring met het bouwen van data producten in AWS (dus niet Azure of andere cloud partijen) is vereist en dus specifiek kennis van:

-    PySpark ( Python + Apache Spark ), SQL, MWAA (Apache Airflow)

-  Infrastructure as Code, i.c.m. CI/CD

We zoeken een data engineer met aantoonbare ervaring voor TKP (minimaal 1-2 jaar ervaring) in het bouwen van data producten in de AWS omgeving. Naast data engineering verwachten we van deze professional dat hij/zij/hen helpt om het kennis- en operationeel niveau i.r.t. AWS van het huidige team helpt te verhogen.

Je gaat werken op de afdeling Data & Analytics, die bestaat uit zo’n 20 collega’s in 4 vakgroepen. Met 4 andere data-analisten vorm je de vakgroep Data Requests, een slagvaardig team met toegankelijke collega’s. Mensen die vak inhoud graag combineren met een goede sfeer. En die graag blijven groeien.

Functie-eisen

  • AWS Certified Data Engineer (certificering) 
  • Kennis kunnen overdragen aan collega’s op de werkvloer met minder ervaring (communicatief sterk + empathisch vermogen) 
  • Kennis van en ervaring met Infrastructure As Code in combinatie met CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) 
  • Ervaring met PySpark (Python + Apache Spark)
  • Ervaring met SQL
  • Ervaring met MWAA (Apache Airflow)

Woensdag verplichte dag op kantoor. Minimaal 1-2 dagen aanwezig op kantoor.

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 01 november 2024, voor 00.00 uur een recente cv voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Ik sta voor je klaar.

Wil jij meer weten over deze opdracht?
Yvonne kan jou hier alles over vertellen. Wacht dus niet langer!
Bel, mail of app Yvonne. Zo geregeld.

Yvonne Ploeg

Accountmanager IT Noord-Nederland